Servicii

Te invit la o intalnire. Intalnirea cu tine! 

Este cea mai importanta intalnire din viata unui om si, crede-ma, nu exagerez cand spun asta…
Acesta intalnire poate fi fabuloasa; vei face cunostinta cu cele mai valoroase resurse de care dispui: curaj, putere, iubire, claritate, hotarare, autenticitate si multe altele. Trebuie doar sa-ti dai voie sa te intalnesti.
Vei intelege cu adevarat CINE ESTI si de ce esti asa cum esti! Vei invata sa iti imbratisezi autenticitatea si sa te iubesti asa cum meriti! Vei fi, mai intai, TU cu TINE ca mai apoi sa fii TU cu CEILALTI in cea mai buna versiune a ta!
Dandu-ti voie sa fii cine esti, le permiti, ii incurajezi si ii inspiri si pe ceilalti sa fie cine sunt cu adevarat. Pana la urma asta ne dorim, nu? Autenticitate si relatii autentice.
Un astfel de proces – e bine de stiut – este unul complex si nu intotdeauna usor, dar este intotdeauna frumos si rasplatitor!

     Continua sa mergi… Fiecare pas poate deveni mai greu dar nu te opri!
Privelistea este frumoasa de sus.
 Vrei sa intri in contact cu tine si cu propriile resurse?

 Vrei sa stii ce te tine pe loc in drumul spre autocunoastere si dezvoltare emotionala?

 

 Crezi ca e timpul sa fii propriul tau manager, sa iti manageriezi propria viata?

 Vrei sa iti imbunatatesti sistemul de credinte?

 Vrei sa creezi un nou sistem de relatii personale intr-un mod foarte sanatos si inteligent?

 Iti doresti sa fii actor principal in propria ta viata? Sa fii scenaristul si regizorul pentru cel mai maret rol pe care te pregatesti sa-l joci pe scena vietii tale?

 Iti doresti sa aduci in viata ta echilibru, profunzime, armonie, iubire de sine, curaj, adevar si libertate?

 Ai nevoie de calauzire, siguranta, suport, incredere si confidentialitate?

 Esti constient(a) ca cea mai rentabila investitie este cea pe care o faci in propria persoana si ca nu poti darui altuia ceea ce nu exista si in tine?

🌞 Adu in viata ta iubire si lumina; apoi lasa-le sa atinga alte suflete si vieti! 


Poate te intrebi “Ce spun altii?” Poti citi mai multe recenzii aici.
Am sa-ti las mai jos doar cateva:
”Cred ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o pana la 27 ani. Am inteles care imi este (desi prefer sa vorbesc la timpul trecut pentru ca deja se simte diferenta) modelul relational, de ce faceam mereu aceleasi alegeri si, evident, de ce ajungeam mereu in acelasi punct. Acum sunt intr-o noua relatie, mult mai constienta si mult mai atenta atat la ceea ce pot oferi dar mai ales la ceea ce stiu ca merit sa primesc. Multumesc! Multumesc atat terapeutei mele cat si prietenei mele. Si, da, de ceva timp pot sa spun si Multumesc mie! <3” – Simona U.
“Am invatat ca pot sa spun NU atunci cand simt sa nu spun DA si am inteles ca iubirea de sine nu insemna sacrificiu. Mi-a fost foarte greu pentru ca eram atat de obisnuita sa fac sau sa zic ce vor altii sa vada sau sa auda de la mine incat credeam ca aceea este normalitatea. Mai am multe de invatat dar am convingerea ca voi reusi. Primii pasi sunt facuti! Ma bucur tare ca am gasit un terapeut care sa vorbeasca pe intelesul meu; nici nu imi imaginam ca se poate… Multumesc, Claudia!” – Ana S.
“ Pot, in sfarsit, sa ma uit in oglinda si sa imi placa ce vad…iar asta, pentru mine e ceva!!! Am inceput sa ma iubesc! Multumesc! “ – Daria L.
Poate vrei sa stii mai multe despre propriul meu parcurs; in cazul acesta te invit sa citesti aici.
Daca iti doresti sa vii la intalnirea cu tine, te invit sa faci o rezervare aici sau scrie-mi in mesaj privat si iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.
Sunt nerabdatoare sa te insotesc in calatoria ta spre tine insati/insuti!
Fa primul pas catre tine❣️Indrazneste!
Cu bucurie, Psiholog-Psihoterapeut, Claudia Marinescu