Dezvoltare personala

Dezvoltarea personala si emotionala te poate ajuta sa te cunosti mai bine, sa te vezi asa cum esti si sa te accepti, sa te intelegi si sa te ierti, sa integrezi experiente de viata, fie ele mai usoare sau mai grele, sa-ti cresti stima de sine prin recastigarea puterii interioare, sa contientizezi cine esti, unde esti si ce poti schimba la tine astfel incat sa poti ajunge in starea de echilibru si liniste pe care ti-o doresti.

Evident, toate cele de mai sus iti pot folosi, ulterior sau concomitent, in a-i intelege, a-i ierta si a-i accepta  pe ceilati. Cu alte cuvinte, devii contient ca, investind in relatia cu tine, investesti si in relatia cu ceilati iar o relatie buna cu sinele propriu va conduce intotdeauna spre relatii de succes in toate sferele relationarii.

Cel mai mult, in a consilia oameni in diferite nevoi, ma motiveaza faptul ca pot fi contributie in viata lor, ca prin relatia si procesul ce ia nastere, clientul reuseste sa devina constient de cate resurse valoroase are, precum si de puterea de schimbare pe care o are in el.

Un astfel de proces, e bine de stiut, este unul complex si nu intotdeauna usor, dar este intotdeauna frumos si rasplatitor!